“Het vertalen van een idee, boodschap of product naar een visueel ontwerp vereist inlevings­vermogen en ervaring. ”

Na het behalen van mijn bachelor aan de Hogeschool voor de Kunst Utrecht (HKU – Faculteit KMT), ben ik sinds 2005 als all-round internet-specialist werkzaam bij memento. Met mijn technische expertise en passie voor ontwerpen ben ik in staat om krachtige en herkenbare branding te creëren die aansluit bij de ambities van start-ups en bestaande bedrijven.

Met mijn label marcdegeus.com richt ik me specifiek op identity-design. Hiermee help ik start-ups met het visualiseren van hun ambities, door het neerzetten van een geloofwaardige en toekomstbestendige identiteit. Ook voorzie ik gevestigde bedrijven van een nieuwe naam en/of branding om weer impact te maken op hun opdrachtgevers.

Ben jij op zoek naar een ervaren en gepassioneerde partner die jouw start-up, bedrijf of concept kan voorzien van een sterke branding? Laten we dan samen aan de slag gaan. Ik luister graag naar jouw verhaal en help je graag bij het realiseren van jouw ambities.

Waarom mensen graag met mij werken…

  • Ik ben communicatief vaardig binnen multi-disciplinaire teams en slagvaardig als zelfstandige

  • Ik draai er graag omheen als het gaat om invalshoeken, maar niet als het gaat om het komen tot de kern van het verhaal

  • 20 jaar na het afronden van mijn studie kan ik nog steeds meepraten over de theorie, maar ken ik ook de (on)mogelijkeden uit de praktijk

  • Ik kan meedromen in de fantasieën van mijn zoon (5), maar zie ook de waarde in het perfectionisme van mijn dochter (7)
  • Ik, naast het digitaal innoveren, je ook kan helpen met ‘analoog’ renoveren van je huis 👷‍♂️