“Het vertalen van een idee, boodschap of product naar een visueel ontwerp vereist inlevings­vermogen en ervaring. ”

Na het afronden van mijn bachelor aan de Hogeschool voor de Kunst Utrecht (HKU – Faculteit KMT) in 2005, ben ik bij memento gaan werken als all-round internet-specialist. Mijn werk bestrijkt een breed spectrum van zowel UI- als UX-gerichte taken. Met een solide technische achtergrond en een passie voor ontwerpen, ben ik in staat krachtige en herkenbare branding te creëren die perfect aansluit bij zowel de ambities van start-ups als gevestigde bedrijven.

Onder mijn label marcdegeus.com leg ik specifiek de focus op identity-design. Hiermee help ik start-ups bij het visualiseren van hun ambities door het ontwikkelen van een geloofwaardige en toekomstbestendige identiteit. Daarnaast bied ik ondersteuning aan gevestigde bedrijven door hen te voorzien van een nieuwe naam en/of branding om opnieuw impact te maken op hun opdrachtgevers.

Ben je op zoek naar een ervaren en gepassioneerde partner die jouw start-up, bedrijf of concept kan voorzien van een sterke branding? Laten we dan samen aan de slag gaan. Ik luister graag naar jouw verhaal en help je met enthousiasme bij het verwezenlijken van jouw ambities.

Waarom mensen graag met mij werken…

  • Ik ben communicatief vaardig binnen multi-disciplinaire teams en slagvaardig als zelfstandige

  • Ik draai er graag omheen als het gaat om invalshoeken, maar niet als het gaat om het komen tot de kern van het verhaal

  • 21 jaar na het afronden van mijn studie kan ik nog steeds meepraten over de theorie, maar ken ik ook de (on)mogelijkeden uit de praktijk

  • Ik kan meedromen in de fantasieën van mijn zoon (6), maar zie ook de waarde in het perfectionisme van mijn dochter (7)
  • Ik, naast het digitaal innoveren, je ook kan helpen met ‘analoog’ renoveren van je huis 👷‍♂️